Vakio- ja latinalaistanssien valtakunnallinen kilpailu, Viuhka, Vaasa

Nimi Vakio- ja latinalaistanssien valtakunnallinen kilpailu, Viuhka, Vaasa
Ajankohta 7.5.2022
Tyyppi Kilpailu
Taso Valtakunnallinen
Järjestäjä Vaasan Viuhka ry
Sijainti Länsimetsäntie 10, 65280 Vaasa, Suomi
Paikkakunta Vaasa
Osoite Länsimetsäntie 10, 65280 Vaasa, Suomi
Ilmoittautuminen 23.3.2022 - 24.4.2022
Ilmoittautumismaksu 40.00 €
Viim. peruutuspäivä 24.4.2022
Poisjääntimaksu 40.00 €
Pääsylippujen hinnat Aikuiset 12€, 7-15v sekä opiskelijat ja eläkeläiset 6€ (lapset alle 7v ilmaiseksi)
Lisätiedot
Päivitys 7.5.2022
Kilpailun tuloksia voi seurata osoitteesta https://stelnet.fi/tulv22/vi07052022/

Päivitys kilpailukutsuun 25.4.2022

Kilpailusarja Alle 21v on kokeilukilpailu, jossa ikäsarjojen juniori 2, nuoriso ja yleisen luokan parit, jotka ovat alle 21-vuotiaita, voivat kilpailla oman ikäsarjansa lisäksi Alle 21v sarjassa. Luokkanousupisteet lasketaan myös tästä luokasta normaalisti. Jälki ilmoittautumisia kyseiseen luokkaan otetaan vastaan. 

Kilpailuissa on Tanssiurheiluliiton kutsuma Jury. Jurynä toimii Carola Tuokko.

Tarkennus kilpailukutsuun 28.3.2022:
Lapsi 1 avoin luokka (Laps1 Av) tanssitaan 6 tanssin kilpailuna (v.t.q + s.c.j) ja Lapsi 2 avoin luokka (Lapsi 2 Av) tanssitaan 8 tanssin kilpailuna (v.t.f.q + s.c.r.j). Pari voi osallistua oman luokkansa lisäksi myös avoimeen luokkaan. Tällöin ilmoittautuminen avoimeen luokkaan tulee tehdä sähköpostilla ja ilmoittautumismaksu maksaa suoraan seuran tilille lisäluokkien tapaan. Myös ilmoittautumismaksu on tällöin lisäluokan suuruinen (20e/pari). Jos pari osallistuu ainoastaan avoimeen luokkaan on ilmoittautuminen tehtävä normaalisti dancecoren kautta ja ilmoittautumismaksu on tällöin normaalin kilpailuilmoitautumisen suuruinen (40e/pari). Avoimeen luokkaan osallistuminen ei sulje pois mahdollisuutta lisäluokkaan osallistumiseen, joten Lapsi 1 E ja D sekä Lapsi 2 E ja D luokan parit voivat halutessaan osallistua kolmeen kilpailuluokkaan. Tällöin lisäluokan ilmoittautumismaksu maksetaan sekä avoimesta luokasta että lisäluokasta. 
(Esimerkki: Lapsi 1D luokan pari ilmoittautuu omaan luokkaansa dancecoressa (ilmoittautumismaksu 40e/pari) sekä Lapsi 1 Av luokkaan ja lisäluokkaan Lapsi 2D sähköpostilla (osallistumismaksu 20e/pari/lisäluokka, maksu seuran tilille). Tällöin parin ilmoittautumismaksu yhteensä kolmesta kilpailuluokasta 80e.)

Kilpailukutsu:
HUOM! E ja D luokan parit voivat osallistua oman ikäsarjan lisäksi yhtä ikäsarjaa ylempään ikäsarjaan (Lapsi, Juniori ja Nuoriso-luokat) samalla taitotasolla. Seniori E-ja D luokat voivat osallistua yhtä ikäsarjaa alempaan ikäsarjaan oman ikäsarjan lisäksi samalla taitotasolla. Nousupisteet lasketaan molemmista ikäsarjoista.

Varsinaiset ilmoittautumiset ensisijaisesti Dancecoren kautta. Ilmoittautuminen lisäluokkiin sekä jälki-ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen tanssiurheiluseura.viuhka@gmail.com . Jälki-ilmoittautumisia otetaan vain, mikäli ne eivät aiheuta aikataulumuutoksia. Aikataulu ja osallistujat julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautumismaksu 40€/pari.
Lisäluokan ilmoittautumismaksu 20€/pari.

Jälki-ilmoittautumiset ja lisäluokat maksetaan etukäteen Vaasan Viuhka ry:n tilille FI89 5670 0820 0646 14. Viestiksi osallistujien nimet, luokka ja seura. Ota kuitti maksusta mukaan kilpailupaikalle. Ilmoittautumismaksu paikan päällä käteisellä tai kortilla 50€/pari ja lisäluokan ilmoittautumismaksu 30€/pari. 

Peruutukset 24.4.2022 mennessä osoitteeseen tanssiurheiluseura.viuhka@gmail.com tai puh 050 403 7272. Viimeisen peruuntumispäivän jälkeen peruuttaneiden tai peruuttamatta poisjääneiltä pareilta perimme osallistumismaksun suuruisen maksun. Maksua ei peritä, jos poisjäännin syyksi on esittää asianmukainen lääkärintodistus (palautuksesta pidätetään kuitenkin 2€:n suuruinen toimistomaksu). Palauttamattomista numerolapuista veloitetaan 40€.

Kilpailupaikalla on kahvio, maksutavat käteinen ja pankkikortti. Rusketusaineiden käyttö ehdottomasti kielletty. Kieltoa noudattamatta jättäneen tanssijan seuraa laskutetaan siivouskuluista. 

Tulokset julkaistaan Dancecoressa sekä osoitteessa https://stelnet.fi/tulv22/vi07052022/
Tuloslinkki https://results.dancesport.fi/517/
Kilpailunjohtaja Kari Nyyssönen
Tuomarit Mikko Kaasalainen, Adrienn Fitori, Matti Heikkilä, Sanna-Maria Heikkilä ja Santtu Otsamo
Tuloslaskijat Kikka Nyyssönen
Juryn kokoonpano Carola Tuokko
Kilpalattian tiedot Suorakaide, puu/parkettilattia n. 200 m2
Kilpailusarjat
V/L Lapsi 1 E D Av
V/L Lapsi 2 E D C Av
V/L Juniori 1 E D C
V/L Juniori 2 E D C Av
V/L Nuoriso E D C B-A
V/L Yleinen E D C B-A
V/L Seniori 1 E D C B A
V/L Seniori 2 E D C
V/L Seniori 3 E D C B-A
V/L Seniori 4 E D C
V/L Seniori 5 E D C B-A
V/L Alle 21v Av
Tiedostot